The Cottage

This is a proposed renovation to a Cottage in Maine. The front door used to come in through the diningroom, and there also used to be a back entry off of the kitchen door. Parking is closest to the new proposed front porch. Hum… I noticed that I forgot to put in most of the windows…

First floor:

I extended the 2nd floor to be above the kitchen and gave it walls. This provided a sound barrier (you couldn’t do anything in the original house without everyone else knowing) and helped provide support for the southern wall (It flexes alarmingly in the winter winds)

Second Floor:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s